Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Vaavud smartphone windmeters voor iPhone of Android


Vaavud Sleipnir en Mjolnir windmeters.

De Vaavud windmeter meet en deelt windkracht en windrichting. Ideaal voor zeilers, windsurfers en kitesurfers.

Weten hoeveel wind er staat op het water is handig, nog handiger is om te weten wat de windkracht op andere havens of stranden is!
Kitesurfers en windsurfers kunnen kijken of het toch beter is naar een ander strand te gaan om daar te varen, en zeilers krijgen een goed vergelijk van windkracht en windrichtingen op het water met de Vaavud.

De Vaavud windmeters staan via de smartphone in contact met het Vaavud netwerk via internet. Hierop is duidelijk te zien wat de metingen zijn van andere Vaavud gebruikers in de omgeving, of zelfs wereldwijd!Sleipnir Vaavud installed
De kracht van de Mjolnir windmeter zit hem in de eenvoud. De schoepjes hebben magneetjes welke een signaal geven aan het magnetische veld rondom de telefoon. Geen electronica dus! De Vaavud windmeters worden geplaatst in de audio uitgang van de mobiele telefoon.


De Mjolnir geeft de windsneleid aan en de nieuwe Sleipnir heeft een compas ingebouwd en geeft hierdoor ook de kompas windrichting aan.

Beide zijn zeer robuust gemaakt en ook nog eens compact en water-proof zodat het geen probleem is om deze me te nemen in een zeilpak, of gear-bag. Zowel de Sleipnir als de Mjolnir worden geleverd in een neopreen hoesje met de gratis Vaavud App natuurlijk.
Raymarine AIS 700 aanbieding
Whisper power AGM accu
Dekzeilen aanbieding
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app