Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Steiner Commander Global 7x50

Seizoensaanbieding!
Nog 6 dagen

van € 2.349,00
voor € 1.669,00€ 680,00 korting

GK.Nr.: 50407
Lev.Nr.: F7830
EAN-Code: 4015649783203

Actuele status: Artikel wordt voor u besteld

Online assortiment

Klik hier en bestel
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL
  • Scherpe prijzen
  • Altijd goede service
  • 30 Dagen bedenktijd
  • Eenvoudig en veilig betalen

Omschrijving

De Commander Global met kompas kan overal ter wereld gebruikt worden. Het bijzondere aan deze kijker is het feit dat het kompas in alle regionen van de aardbol perfecte prestaties garandeert en niet langer beperkt is tot één zone.

De nieuwe verrekijkers zijn voorzien van HD Optics met nano-protectie op het glas. Dit maakt de lenzen zeer lichtsterk en bovendien bestendig tegen invloeden zoals regen, sneeuw en stof. Door de stikstofdruk-vulling zijn de kijkers drukwaterdicht tot maar liefst 10 meter diep en bestendig tegen temperaturen variërend van -40 tot +80 graden celcius. De eyecups zijn van het type ErgoFlex en gemaakt van siliconen die het mogelijk maken de kijker comfortabel voor het oog te houden. De eyecups kunnen eenvoudig in meerdere standen worden gevouwen waardoor de kijkers ook zeer geschikt zijn voor brildragers. Bovendien kan door middel van het zogenaamde ‘memory oculair’ altijd gemakkelijk de juiste dioptrie worden ingesteld. Dankzij Sport-Auto-Focus zijn de kijkers altijd scherp van 20 meter tot aan de horizon. Kwaliteiten als het ergonomische design, de extreme robuustheid en de hoogwaardige accessoires zijn standaard voor de gehele Commander-serie. Bovendien wordt 30 jaar garantie gegarandeerd.

De Steiner Commander Global heeft een zeer bijzondere functionaliteit: een wereldwijd bruikbaar kompas. Dit kompas houdt rekening met de magnetische zones overal ter wereld, van Antarctica tot de Grote Oceaan. Deze functionaliteit demonstreert de ongekende innovatiekracht van het merk Steiner. Tot de komst van de Global waren veel marine kijkers met kompas beperkt tot gebruik in de zone waarin de kijker aangeschaft werd. De Commander Global wordt geleverd met een vernieuwde drijfriem en een nieuwe ontworpen draagtas

Specificaties

GK.Nr.: 50407
Lev.Nr.: F7830