Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Automatische Reddingsvesten 275N

Veiligheid op het water:
In de auto draagt u altijd uw veiligheidsgordel. Op het water is een reddingsvest voor uw veiligheid letterlijk van levensbelang. U zou dus eigenlijk altijd een reddingsvest moeten dragen.

Onafhankelijk advies:
De ANWB adviseert om de zwaarste variant automatische reddingsvesten te gebruiken als u op zee vaart of op de binnenwateren onder zwaardere omstandigheden. Als het hard waait en als u zware kleding aan heeft, zeker als u een oliepak of zeilpak draagt met laarzen, is alleen het zwaarst uitgevoerde automatische reddingsvest veilig genoeg. U heeft voor uw veiligheid in die situaties een automatisch reddingsvest nodig met een drijfvermogen van 275 N. 10 Newton is gelijk aan 1 kilo drijfvermogen. Als u zware kleding en laarzen draagt heeft u meer drijfvermogen nodig dan op een rustige, zonnige dag waarop u lichte kleding en bootschoenen draagt. Het benodigde drijfvermogen hangt niet alleen af van uw gewicht, maar ook van het gewicht en het drijfvermogen van uw kleding.

Draaivermogen en drijfvermogen:
Een reddingsvest met 275N heeft meer draaivermogen en het reddingsvest zorgt ervoor dat u hoger op het water ligt. Het reddingvest met 275N helpt u niet alleen op het water te drijven, maar ook om u op uw rug te draaien. Uw drijfvermogen is groter als uw kleding lucht vasthoudt. Meestal hoopt de lucht zich echter op aan de achterkant van uw kleding, waardoor u op uw gezicht blijft liggen. De bedoeling is echter juist dat u snel op uw rug kantelt, zodat u blijft ademen ook als u gewond of bewusteloos bent. Anders blijft u wel drijven, maar verdrinkt u toch. Voor een dergelijke ernstige situatie is een automatisch reddingsvest met 275N het meest geschikt. Een vaststofvest kan u tijdens het varen hinderen in uw bewegingsvrijheid. Vooral bij een actieve vaarstijl en risicovolle omstandigheden is een automatisch reddingsvest van 275N de beste oplossing. Het garandeert u veel bewegingsvrijheid tijdens het varen. En veiligheid als u te water raakt en gered moet worden.

Reddingsvest moet goed passen:
Bij George Kniest Boat Equipment vindt u reddingsvesten met 275N van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen. Of u nu op zee vaart of op de plassen en binnenwateren, er is altijd een geschikt reddingsvest voor u. Let u bij het kiezen van het juiste vest op de juiste pasvorm en op het doel waarvoor u het wilt gebruiken. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierbij van advies dienen.
Musto uitverkoop
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app