Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Riwax

Inleiding;

Een jaarlijks ritueel: het poetsen van een boot. Het ooit zo mooi glimmende lakwerk of polyester,
waar men bij aanschaf van het schip zo makkelijk over vertelde: absoluut onderhoudsvrij, blijkt na één of meerdere vaarseizoenen toch wel veel glans te hebben verloren. Om die reden heeft RIWAX® een stappenplan (zie de link hieronder) ontwikkeld wat de boot in nieuwstaat terugbrengt. Naast een gemakkelijke verwerking is met name de duurzaamheid van de glans voor RIWAX® leidend geweest in de ontwikkeling van haar nieuwe RS Nautic Line concept.

Overweging:

Poetsen doe je mechanisch. Met de hand kom je altijd kracht te kort. Neem dus een poetsmachine ter hand. Gebruik hiervoor een echte professionele haakse (polijst)poetsmachine. Regelbaar in toerental en een echte krachtpatser. Het voordeel van een kwalitatieve poetsmachine is, dat de machine makkelijk
grotere oppervlakken aan kan. Tevens is de levensduur van een dergelijke machine aanzienlijk langer dan een goedkopere, lichtere versie. De professionele (polijst)poetsmachines zijn voorzien van een ronde rubber steunschijf met een Velcro laag (klittenband). Hierop wordt eenvoudig de juiste mateer- en poetsschijf of schapenvacht (met Velcro achterkant) aangebracht.
Cobra HH600
AS34 driekleurenlicht met anker
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app