Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Op Reis met de Hope

“Eindelijk mijn boek bij George Kniest”

 

Wereldzeiler Joshua van Eijndhoven vertelt trots over zijn boek Op Reis met de Hope, dat sinds kort in de schappen ligt bij George Kniest in Almere: “Ik kom al lang bij George Kniest en ken de mensen die er werken al jaren. Voor mijn afvaart voor mijn zeilreis rond de wereld, stapte ik op Huub af (de manager van George Kniest) en sprak met hem af dat ik alle spullen voor de voorbereiding, bij Kniest zou kopen.

 

“Ik kwam anderhalf jaar lang bijna wekelijks in winkel en bracht er duizenden euro’s naar toe om Hope klaar te maken voor de wereldzeeën. Toen ik eenmaal wegvoer uit Nederland nam ik ook afscheid van Kniest en dacht niet meer terug te komen. Maar ik merkte dat inkopen onderweg vaak lastig is en vaak duurder dan in Nederland. Tijdens mijn zesjarige reis rond de wereld bleef ik daarom een of twee keer per jaar terugkomen in de winkel en vloog dan met volle koffers weer terug richting de tropen.”

 

Huub grapte wel eens dat ik een boek moest schrijven over mijn wereldreis en na lang twijfelen besloot ik dat toch maar te doen. Ik schreef het boek in januari en februari vorig jaar, tijdens de nachtwacht op de Indische oceaan en in de Rode Zee. Ik zat dan aan boord, half opgevouwen achter mijn navigatietafeltje met een laptop op schoot onder een rood nachtlichtje. En nu, iets meer dan zes jaar na vertrek ligt het boek eindelijk in de schappen bij George Kniest en is de cirkel rond.

 

 Op Reis met de Hope” – van droom naar zes jaar reizen

 

Joshua is 24 als hij zijn carrièreplannen als jurist aan de kant schuift en besluit zijn droom te volgen.

Hij koopt een zeilboot, geeft die de naam Hope en vaart de wijde wereld in. Op de Kaapverdische Eilanden ontmoet hij Katia. Het stel wordt verliefd en woont en werkt een jaar op de eilanden. Daarna zeilen ze samen verder. Ze ontmoeten hippies in Capão in Brazilië, marrons in de Amazone

en werken voor miljardairs in het Caribisch gebied. In de Stille Zuidzee varen ze over de grootste oceaan op aarde, ze zwemmen met walvissen en ontdekken de mystieke wereld van de Polynesiërs. Tijdens de reis verzinnen Joshua en Katia allerlei nieuwe, inventieve manieren om onderweg geld te verdienen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen,liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

 

Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

 

Over Joshua

 

Joshua van Eijndhoven studeerde cum laude af voor zijn master Rechtsgeleerdheid en is kapitein, journalist en ondernemer. Hij reisde zes jaar rond de wereld en woonde en werkte in meer dan veertig landen. Zijn passie na zes jaar wereldreizen is transformationeel ondernemen. Je kunt een deel van de reis van Joshua en zijn Katia zien via hun Youtube kanaal. Mocht je het thuisland van Katia willen bezoeken, het stel heeft ook een informatiesite over Vakantie op Kaapverdië. Hun boek is op voorraad en ligt in de winkel in Almere.

 

 

 

 

Cobra HH600
AS34 driekleurenlicht met anker
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app