Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL
LighthouseR17

Raymarine SonarChart™ Live en automatische Dock to Dock-routering nu beschikbaar in LightHouse R17

Maak eigen HD-contourkaarten met Raymarine en Navionics
 
SonarChart Live werkt met Raymarine MFD's waarmee watersporters in real time persoonlijke HD-dieptemetingkaarten tot 0,5 m kunnen maken. Met SonarChart Live kunnen Raymarine-gebruikers hun sonar inzetten om nieuwe gebieden te verkennen, of locaties waar de bodem is veranderd. Vervolgens kunnen er dan nieuwe dieptemetingkaarten worden gemaakt die direct op hun apparatuur verschijnt. Daarnaast kunnen Raymarine-gebruikers hun sonardata automatisch uploaden en de bijgewerkte kaarten eenvoudig downloaden via de innovatieve Plotter Sync-optie in de apps van Navionics Boating. Ook andere Navionics-gebruikers kunnen profiteren van de nieuwe in kaart gebrachte gebieden, omdat de data wordt toegevoegd aan de SonarChart™-bibliotheek van Navionics en beschikbaar is via het dagelijkse kaartupdateprogramma van Navionics.   

Laat de planning aan ons over –

Nieuwe automatische Dock to Dock-routering van Navionics
 
Automatische Dock to dock-routering van Navionics is een doorbraak in maritieme navigatie en resulteert in intelligente, gedetailleerde routes door nauwe vaargeulen en kanalen waar deze het meest nodig zijn. Raymarine-gebruikers kiezen hun start- en eindpunt en kunnen vervolgens profiteren van de intelligente algoritmes van Navionics, die een gedetailleerde route berekenen die rekening houdt met kaartgegevens, navigatiehulpmiddelen en waterdiepte.

Nu beschikbaar: LightHouse II R17
SonarChart™ Live en automatische Dock to dock-routering maken deel uit van de compleet nieuwe Lighthouse II R17-update voor Raymarine MFD's, waaronder alle a-serie, c-serie, e-series, eS-serie en gS-serie. Raymarine LightHouse II MFD-gebruikers kunnen de update gratis downloaden via Raymarine.nl of gebruikmaken van de optie Controleer on-line voor updates, om de update via Wi-Fi direct naar de MFD te downloaden.  
Ga voor meer informatie naar raymarine.nl/lighthouse. 
Cobra HH600
AS34 driekleurenlicht met anker
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app