Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Zeilkleding

Zeilkleding 2016 bevat veel moderne techniek. Er zijn diverse membraamsoorten verkrijgbaar die de kleding `ademend `maken. DLX, VPR10, VPR20, HellyTech, Breathable 1&2 en niet te vergeten Goretex. Allemaal verschillende uitvoeringen in techniek en daardoor ademend vermogen. Materialen ook van vederlicht tot robuust aanvoelend.

Een eindeloze combinatie reeks is mogelijk van deze materialen in de modellering. Diverse broekmodellen als de salopette en de `dropseat` zijn naast de vertrouwde jollenbroek verkrijgbaar en bij de jassen is het aanbod nog groter, Splashtop, race, inshore en offshore, altijd passend voor uw gebruik.

Voor een goed leefklimaat in uw pak zijn de onderlagen van groot belang, goed vocht doorlatend en isolerend zijn voorwaarden om warm te blijven. Musto heeft een uitgebreid aanbod van underlayer en midlayer kleding.

Voor comfortabele warme voeten zijn er waterdichte Goretex laarzen van Dubarry en Musto, vergeet ook hier niet de underlayer ofwel uw sok speciaal voor Goretex schoeisel van Falke.

De collectie zeilkleding is uitgebreid. Alle Musto Breathables van BR1 tot Goretex Ocean, Imhoff in diverse materialen en modellen maar ook HellyTech van Helly Hansen. Voor iedere gebruiker een jas in een brede prijsrange van €. 129 tot €. 829 van Inshore tot Offshore.

Door het seizoen heen zijn er altijd diverse aanbiedingen.
U kunt rechtstreeks op onze site bestellen, of op uw gemak komen passen in onze winkel in Muiderzand.

Musto, Imhoff, Helly Hansen, Making Waves, XM, Adidas, Dubarry, Gaastra.

Een selectie van onze schoenen en laarzen vindt u op de site, in de winkel is het assortiment nog uitgebreider.
Dubarry, Musto, Mistral Timberland en Adidas

Naast Offshore kleding ook een uitgebreide range van Onshore kleding, voor na het zeilen of aan de wal. Bekende merken als Adidas, Imhoff, Gaastra, Helly Hansen, Musto, R&W, Dubarry en City of Sails.

Kwaliteits producten maken het leven aangenaam zoals de zonnebrillen van Julbo die specifiek op het water geweldig functioneren, maar ook sjaals van Buff of Goretex mutsen van Musto maken uw uitrusting af.
Cobra HH600
AS34 driekleurenlicht met anker
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app