Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Victron AGM Super Cycle

Een echt innovatieve batterij De AGM Super Cycle batterijen zijn het resultaat van recente ontwikkelingen in de elektrochemie van de batterij. De plakken van de positieve platen zijn minder gevoelig voor verzachting, zelfs bij herhaalde 100% ontlading van de batterij en nieuwe additieven aan de elektrolyt verlagen de sulfatie bij diepafvoer.

Uitzonderlijke 100% dieptepunt (DoD) prestaties Tests hebben aangetoond dat de Super Cycle batterij minstens driehonderd 100% DoD cycli weerstaan. De tests bestaan uit een dagelijkse ontlading tot 10,8V met I = 0,2C20, gevolgd door ongeveer twee uur rust in ontladen toestand en vervolgens een herlaad met I = 0,2C20. De twee uur rusttijd in ontladen toestand schade de meeste batterijen binnen 100 cycli, maar niet de Super Cycle batterij.

Wij adviseren de Super Cycle-batterij voor toepassingen waar een af en toe een ontlading tot 100% DoD of frequente ontlading tot 60-80% DoD wordt verwacht.

Kleiner en lichter Een extra voordeel van de nieuwe chemie is een iets kleiner formaat en minder gewicht in vergelijking met onze standaard AGM-batterijen.

Lage inwendige weerstand De interne weerstand is ook iets lager in vergelijking met onze standaard AGM-batterijen.
ODEO Distress flare
Hondenreddingsvest aanbieding
Handmarifoon aanbieding
Handmarifoon aanbieding
Coax plug solderen
Omschakelbaar dieselfilter
KNRM app