Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacy policy.
Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Drinkwater Antivries 3,8 ltr

van € 18,95
voor € 12,9532% korting

GK.Nr.: 14751
Lev.Nr.: 31400DR
EAN-Code: 071247314106

Actuele status: Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL
  • Scherpe prijzen
  • Altijd goede service
  • 30 Dagen bedenktijd
  • Eenvoudig en veilig betalen

Omschrijving

Antivries die vervuiling en bevriezing van drinkwatersystemen, toiletten, boilers en direct gekoelde inboard motoren voorkomt. Werkt goed tot -46 graden Celsius. Kan veilig worden geloosd.

1. Tap het gehele watersysteem zo volledig mogelijk af. Open de kranen voor warm en koud water en open alle overige afvoeropeningen. Blaas met perslucht zoveel mogelijk water uit het systeem.

2. Tap de tank voor warm water af. Laat het ontluchtingskraantje na het aftappen open. Leg een omloopleiding voor de warmwatertank aan door de inlaat- en uitlaatleidingen los te koppelen en deze met fittingen of een slang en slangklemmen op elkaar aan te sluiten.

3. Voeg antivries aan het drinkwatersysteem toe. NIET VERDUNNEN.

4. Zet het systeem onder druk en schakel de watervergende pomp in.

5. Open alle kranen, te beginnen met de verst verwijderde kraan, en laat de antivries stromen tot de gekleurde vloeistof zichtbaar wordt. Sluit vervolgens de afvoeropening.

6. Herhaal stap 5 bij iedere afvoeropening voor zoet water.

7. Spoel het toilet verschillende keren door om er zeker van te zijn dat het volledig is afgetapt. OPMERKING: Zorg er voor dat de opslagtank volledig is afgetapt.

8. Activeer de pompklep verschillende malen om er zeker van te zijn dat het afvalwatersysteem voldoende antivries bevat voor bescherming.

Specificaties

GK.Nr.: 14751
Lev.Nr.: 31400DR